Петербург. Кохання. До запитання (2019) всі серії

Мелодрама Петербург. Кохання. До запитання (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
31 июля 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
51 мин.

Серіал мелодрама «Петербург. Кохання. До запитання (2019)»:

Молода вчителька Світлана приїжджає з маленького містечка на семінар в Санкт-Петербург. Тут вона знайомиться з геологом-нафтовиком Федором, який відразу ж закохується в неї. Щоб бути поруч з коханою він кидає експедицію і просить її вийти за нього заміж. Незважаючи на відсутність взаємних почуттів, дівчина погоджується.

Проте через час Світлана розуміє, що вона самотня в великому сімейному особняку. Їй не вистачає спілкування і тепла. Щоб хоч якось розбавити свої нудні дні дівчина вирішує відправитися на прогулянку по Петербургові. Так на одній з них вона несподівано знайомиться з лікарем швидкої допомоги Березкін, який без розуму від свого рідного міста і знає про нього все. Разом вони гуляють по вулицях і парках, не помічаючи, як незабаром прив'язуються один до одного...

Серіал Петербург. Кохання. До запитання (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Петербург. Кохання. До запитання (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Петербург. Кохання. До запитання (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Петербург. Кохання. До запитання (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Петербург. Кохання. До запитання (2019)