Парижанка

Фільм мелодрама «Парижанка »:

Тетяна ще в юності переїхала жити до Франції. Там вона вийшла заміж за французького мільйонера, жила, не знаючи потреби ні в чому. На жаль через кілька років чоловік помирає, але встигає написати заповіт. Від адвоката Тетяна дізнається, що покійний заповів дружині все своє майно за умови, що його дружина вийде заміж за "русского" протягом року після оголошення заповіту.

Парижанка не відразу зрозуміла, що це буде нелегке завдання. Адже потрібно було знайти чоловіка, який не стане зазіхати на її гроші. В допомогу вдаються дві подруги, Єлизавета та Ірина. Кожна з них теж бачить свою вигоду. Ліза хоче одружити свого батька на подрузі, а Іра звести Таню зі своїм колишнім. Термін добігає кінця, залишається всього кілька днів, а героїня не зможе знайти нареченого...

Дивитися фільм «Парижанка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Парижанка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Парижанка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Парижанка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Парижанка (2018)