Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022) всі серії

Мелодрама Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
6 июня 2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал детектив, мелодрама, фэнтези «Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022)»:

Повертаючись до свого рідного міста, де колись сталася жахлива трагедія, молодий шеф-кухар Ин Ге Хун мріє відкрити свій ресторанчик та займатися улюбленою справою. У той час, коли його мрія майже здійснилася, з хлопцем відбуваються дивні речі: він несподівано починає відчувати чужі почуття.

Пізніше з'ясувалося, що ці почуття належать красивій та самотній дівчині Але Да Хен, якій не щастить із чоловіками. Звідки взялися такі незвичайні емоційні зв'язки між молодими людьми і до чого вона приведе, дізнаємося після перегляду фантастичної дарами.

Серіал Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Зв'язок: Їж, люби, вбивай (2022)