Загадай бажання

Фільм мелодрама «Загадай бажання »:

Маріям чудова дівчина, яка виросла в казахській глибинці. Дівчинка з самого раннього дитинства відрізнялася не тільки лагідною вдачею, чистотою душі, але і рідкісної наївністю. Таку як вона легко було обдурити. Вона завжди прагнула допомагати кожному, хто мав потребу в ній, часом навіть на шкоду собі, своїм можливостям. Коли в її маленькій родині трапляється горе і вмирає її улюблений батько, дочка важко сприймає цю втрату. Але героїня знаходить у собі сили вгамувати біль, прекрасно розуміючи, що сльозам батьків не повернеш. Найкраще, що вона зможе зробити в пам'ять батька, це відправиться в місто, для того щоб продовжити навчання і побудувати перспективну кар'єру.

Її тато тоді точно пишався нею, адже вона вірить, що померлі спостерігають за живими і направляють їх. Але Алмати зустрічає провінціалку не так гостинно, як та сподівалася. Вона провалює іспити до ВУЗУ, після чого верхи досягнень стає робота офіціанткою. Мало того, юна особа закохується в директора красеня, який навіть не помічає її. Але Маріям сподівається, що зможе зачарувати його подарувавши на майбутній день народження, коханого щось незвичайне. Вона по дурості набирає купу кредитів, щоб вручити керівнику цінний сюрприз, але її задумка закінчується звільненням. У відчаї вона просить покійного батька про допомогу, і схоже небеса почули її. З цього дня з героїнею починають відбуватися дивні чудеса.

Дивитися фільм «Загадай бажання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Загадай бажання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Загадай бажання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загадай бажання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Загадай бажання (2016)