Спітак

Фільм драма «Спітак »:

Головний герой мелодраматичного фільму процвітаючий вірменин Гор, який майже десять років тому переїхав в Російську столицю. На історичній батьківщині чоловіка залишилася його дружина Гоар, яку він давно проміняв на російську красуню. Але дружина все одно продовжувала любити свого чоловіка. Адже вона, знала його з самого раннього дитинства. І тепер продовжувала чекати і сподіватися, що одного разу він переступить поріг її будинку і залишиться назавжди. Жінка завжди відрізнялася лагідною вдачею і позитивним настроєм, що допомагало залишатися сильною, не ремствувати на долю і поодинці виховувати красуню дочка Ануш. Маленьке сімейство продовжує жити в провінційному містечку під назвою Спітак.

У 1988 році там станеться сильний землетрус, яке практично зруйнує все місто і забере життя сотні тисяч сімей. Гор дізнається про трагедію, що сталася по новинах. Кинувши все, він бере квиток на літак і відправляється додому, але на жаль житлового будинку, в якому жили його рідні вже немає. Де тепер шукати йому близьких людей? Звичайно він не був морально готовий до фатальних вістям і все ще вірить, що зможе обійняти улюблених! Правду кажуть: «Маємо - ні цінуємо, втрачаємо - жалкуємо» !!!

Дивитися фільм «Спітак » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Спітак онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Спітак дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спітак онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Спітак (2018)