Мамо, я одружуюсь! (2014)

Фільм мелодрама «Мамо, я одружуюсь! (2014)»:

Тетяна Ракітіна жінка середнього віку, яка не втратила свого колишнього чарівності, самотня і розчарована в житті. Вона працює в Загсі, де щодня їй доводиться бачити світяться радістю та щастям молодят, що відверто і давно дратує її. Її робота вже не приносить того задоволення, що раніше. А весь сенс рутинного і сірого існування вона бачить лише в своєму синочка Дімі. Вона намагається посилено контролювати його життя, «де зустрічався», «з ким спілкувався», забуваючи, що хлопець вже виріс. І ось одного разу турботливий син ставить мати перед неминучим фактом, він одружитися.

Ця звістка стала для Тані, як грім серед ясного неба. Вона не готова мириться з цим і оголошує війну потенційної невістки Даші. Зрештою їй вдасться досягти мети і посварити закоханих, але Дмитро від цього не став щасливішим. Більш того хлопчина потрапляє в лікарню. Тоді героїня, переживаючи все, що відбувається, розуміє, як жорстоко вона помилялася. І тепер їй належить виправити всю ситуацію і помирити дітей. З цим нелегким завданням вона успішно впоратися, несподівано зустрівши (наче подарунок долі) і свого довгоочікуваного принца, на що вже й не сподівалася.

Дивитися фільм «Мамо, я одружуюсь! (2014)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мамо, я одружуюсь! (2014) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мамо, я одружуюсь! (2014) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мамо, я одружуюсь! (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мамо, я одружуюсь! (2014)