Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина

Фільм драма «Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина »:

Олексій Тряпицын живе у відокремленій глухому селі, на березі величезного мальовничого озера, оточеного дрімучим лісовим масивом. Тут час тече своїм розміреним і неспішним ходом. Молодий чоловік працює листоношею, у якого день проходить як одна мить, в роз'їздах і справах. Сільські жителі в більшості своїй: старезні бабусі і чоловіки-алкоголіки. Всі, у кого вистачило сміливості давно переїхали в місто.

Сам Льоша неодружений і мріє про сім'ю і красуні дружині, але з нареченими тут серйозна проблема. Все, що наповнює його життя змістом, так ця робота, адже спритний хлопчина єдине сполучна ланка між усіма селами в окрузі і цивілізацією. На своєму невеликому моторному човні, він щодня приносить односельцям пенсію, пошту, продукти і газети. Але одного разу трапляється непередбачене, хтось вкрав мотор його човна. А це означає крах для всього місцевого населення. Але Тряпицын не з тих, хто буде сидіти і сумувати, він починає власне розслідування з упевненістю, що скоро злодюжка знайдеться, а там і пропажа. Чи вийде у нього повернути собі вкрадене, щоб налагодити звичний цикл, адже інакше бути біді!

Дивитися фільм «Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Білі ночі листоноші Олексія Тряпицина (2014)