Тілі-тілі-тісто (2014) всі серії

Серіал мелодрама «Тілі-тілі-тісто (2014)»:

Головна героїня мелодраматичного фільму серіалу, яка живе в невеликому селищі, працює листоношею і вважається місцевої свахою. Повз погляду цієї уважною і товариською жінки не проскочить жоден жених, яких вона підшукує по всіх навколишніх станицях роз'їжджаючи по ним на своїй поштовій «буханці». Люда вже видала заміж не одну подругу і не тільки. З її легкої руки весілля на селі приватна справа. Ось тільки сама активістка дарує щастя оточуючим все ще самотня. Хоча вона зовсім не вважає і понині зберігає вірність своєму коханому, який загинув багато років тому.

Тоді вона дуже важко пережила трагедію і часом їй здається, що душевна рана досі не затягнулася. Не відбулася наречена не раз прокручувала той фатальний день в голові, який кожен раз віддавався болем. Молода красуня навіть не звертає увагу на фермера Івана, який безповоротно закоханий в неї, але шансів хлопцеві незлочинна і принципова особа поки ще не давала. Ваня ж не намагається бути нав'язливим і продовжує терпляче чекати своєї години. Хоча насправді Людмила не може не помічати, як він дивиться на неї і сподівається, що одного разу вона відповість йому взаємністю. Заслужить він її розташування або їм так і не судилося бути разом?!

Серіал Тілі-тілі-тісто (2014) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Тілі-тілі-тісто (2014)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тілі-тілі-тісто (2014) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тілі-тілі-тісто (2014) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тілі-тілі-тісто (2014) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тілі-тілі-тісто (2014)