Довга дорога до щастя всі серії

Серіал мелодрама «Довга дорога до щастя »:

По молодості Ніна Нікітіна вчинила непрощенну помилку, про яку тепер гірко шкодує і кається. Вона працює в бюро перекладів і в таємниці від всіх практично кожен день їздить спостерігати за 8-їй Варею і її серце кров'ю обливається від болю і туги. Адже час тепер втрачено, дівчинку віддали в прийомну сім'ю Марії та Андрія Громових, і вона вже вважає цих людей мамою і татом. Сама ж Ніна готується до весільного торжества з нареченим Олегом. Вона намагається бути зовнішньо спокійною і показувати награне щастя, але в неї не виходить. Коханий намагається дізнатися причину смутку і туги, але відкритися йому вона так і не вирішується.

І без того важка душевна ситуація для героїні ускладниться ще й тим, що в її долі несподівано з'являється Єгор, який поглумився над нею 9 років тому. А тут ще звістка про те, що при фатальних обставин гине Марія і вдівець шукає для дочки няню-психолога. Нікітіна вважає, що це її шанс повернути дитину і кидає все, щоб влаштувати на роботу до Громову. Низка всіх цих подій і назавжди кардинально змінять Нинину життя. Чи вийде у неї увійти в довіру до Варенькі, стати їй рідний, щоб та коли-небудь назвала її мамою? Адже для жінки це стало б вгору щастям.

Серіал Довга дорога до щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Довга дорога до щастя » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Довга дорога до щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Довга дорога до щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Довга дорога до щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Довга дорога до щастя (2020)