Анатомія серця всі серії

Серіал мелодрама «Анатомія серця »:

Керівник великого заводу в провінції Микола Коршунов намагається забезпечити благополучне життя єдиної дочки по імені Марина. Чоловік намагається максимально піклуватися про підопічної. Але за всім не встежиш: вона завагітніла від бідного і безперспективного однокласника, який не викликав у батька поваги. Дізнавшись, що новонароджена внучка отримала вже на початку життя сильний порок серця, Микола вирішує віддати дитину в спеціальний муніципальне установа і збрехати всім, що дівчина померла.

Таким способом батько намагається вберегти свою доньку від наповненою проблемами життя: він упевнений, що якщо залишити хвору дитину з юною мамою, то Марині судилося витрачати багато часу і нервів на догляд за малятком і її лікування. Через кілька років після ланцюга страшних трагедій Марина дізнається правду про дитину і хоче повернути свою рідну дівчинку. Та тепер виховується в забезпеченої і турботливою сім'ї доктора, який колись врятував їй життя. Біологічної мамі буде непросто забрати дочку. Чи зможе героїня возз'єднатися з дитиною і вибити собі батьківські права? Як поставиться дівчисько до біологічної мамі, яка може сприйматися як чужа людина, з огляду на довгий період розлуки.

Серіал Анатомія серця 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Анатомія серця » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Анатомія серця 12 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія серця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія серця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Анатомія серця (2021)