Близько до серця (2020) всі серії

Мелодрама Близько до серця (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Близько до серця (2020)»:

Головна героїня драматичного серіалу – чарівна і скромна Мілана, яка закохується в харизматичного і амбітного серцеїда. Дівчина не уявляла собі, що можна бути такою щасливою, вона з головою поринає в пристрасний роман і незабаром дізнається про те, що вагітна. Але коханий зовсім не був готовий до такого різкого повороту подій і тим більше не планував ставати батьком. У нього інші цілі і в першу чергу це успішна кар'єра і фінансова незалежність.

Чоловік кидає Мілу, сама ж жінка вирішує для себе, що залишить дитину, і зможе подбати про нього і виростити. Але і цьому її щастя не судилося збутися, дівчинка народжується мертвою, як повідомили їй лікарі. Розбита і розчарована Мілана їде з міста, щоб на новому місці почати все з 0. Минає шість років і дочка повинна повернути в рідну провінцію до хворої матері, щоб заробити грошей на лікування. Після довгих спроб знайти роботу, вона влаштовується нянечкою в заможну сім'ю. Її підопічна пустотлива дівчисько, на подив Міли, схожа на неї, як дві краплі води. Після довгих сумнівів вона робить ДНК тест, який підтверджує спорідненість з маленькою проказницей. Як же так?!

Серіал Близько до серця (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Близько до серця (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Близько до серця (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Близько до серця (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Близько до серця (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Близько до серця (2020)