Наречена мого нареченого (2013)

Фільм мелодрама «Наречена мого нареченого (2013)»:

Юлія добра собою, молода і успішна в кар'єрі. Ось тільки особистого щастя у красуні немає, повний штиль, без натяку на примарну надію. Минуло три роки з тих пір, як її коханий Вадим запропонував їй відправиться разом з ним в провінцію. Тоді дівчина навіть чути не хотіла про це. Адже принадна столичне життя і запаморочлива перспектива на роботі не давали шансу на іншу відповідь, крої відмови. Правда такого харизматичного і чарівного хлопця за цей час їй так і не вдалося зустріти.

Після численних спроб зав'язати стосунки з черговим залицяльником, який закінчується ще одним розчаруванням, Юля вирішує дати ще шанс взаєминам з Вадимом. Тим більше, що той її безмежно кохає і готовий чекати, скільки завгодно, принаймні так здавалося впевненою в собі дівчині. Але героїню чекають зовсім нерадісні новини. Її улюблений друг ось-ось одружитися з іншою. Амбітна особа не може цього допустити. Вона кидає все і їде в сибірське глушині, щоб повернути собі те, що по праву належить їй. Тим більше, що це найкращий чоловік у її житті, а такими не розкидаються. Тепер вона це точно знає. Чи вийде у неї або час розгублено безповоротно.

Дивитися фільм «Наречена мого нареченого (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Наречена мого нареченого (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Наречена мого нареченого (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречена мого нареченого (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Наречена мого нареченого (2013)