Кохання на виживання всі серії

Мелодрама Кохання на виживання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
27 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Кохання на виживання »:

До певного моменту в житті Ірини все було відмінно, але одного разу її розмірене існування зміниться кардинальним чином. І станеться це, коли її коханий чоловік несподівано зникне в невідомому напрямку, а в їх квартирі оселиться «професійний сусід», чиїм завданням буде нахабно вижити героїню з її законного житла. Втім, якщо говорити чесно, то Іван зовсім не пройдисвіт авантюрист, а простий провінціал, який приїхав підкорювати столицю, знайти собі прибуткову трудову зайнятість, але по своїй дурості потрапив в лапи шахраїв.

Добродушна і тиха Іра точно з ним не впорається. Але на щастя молодої жінки саме в той важкий для неї період приїжджає до неї її рідна бабуся, особа амбітна і рішуча. У безстрашної дами вже готовий план дій і відступати вона не збирається, поки не нейтралізує противника. А ще потрібно провести розвідку боєм, повернути те, що належить їй по праву разом з чоловіком. Ось тільки зниклий зрадник виявився не варто того, що за нього боролися і повертали. А тим часом між Іриною та Іваном все більше стирається грань ворожості, і все частіше виникає симпатія. Напевно, це перші проблиски романтичних почуттів і любові.

Серіал Кохання на виживання 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Кохання на виживання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання на виживання 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання на виживання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання на виживання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання на виживання (2017)