Від печалі до радості (2020)

Мелодрама Від печалі до радості (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
5 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
90 хв.

Фільм мелодрама, комедія «Від печалі до радості (2020)»:

Сімейство Трифонова славиться в окрузі своєю незламною міцністю відносин і взаємної виручкою. Тут виросла ціла робоча династія, яка працює від діда до батька і сина на вертолітному заводі. Глава сім'ї - Пане Володимире, найкращий фахівець в своїй області, передовик виробництва, переможець всіх конкурсів художньої самодіяльності проводяться на заводі. Він простий і чесний чоловік, з добрим і чуйним серцем, що не звик до брехні і несправедливості. Все в його будинку і розміреному існування було відмінно, до того моменту поки молодший син Паша не підніс люблячим батькам несподіваний сюрприз.

Хлопець закохується в жінку набагато старше себе - Любу Звонарьову, та ще й з трьома дітьми. Мати Надія не збирається миритися з вибором чада і намагається напоумити молодої людини, але марно. Батько також робить спроби поговорити з Любою, щоб та перша порвала з Павлом. Рідні серйозно стурбовані, але хіба серцю можна наказати, якщо воно дійсно любить і вже тим більше нав'язати комусь своє бачення життя. Чим закінчиться історія: чи зможуть прийняти невістку Володимир і Надя або син все ж піде на поводу їх тиску?

Дивитися фільм «Від печалі до радості (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Від печалі до радості (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Від печалі до радості (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Від печалі до радості (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Від печалі до радості (2020)