Хоробрі дружини (2017)

Фільм мелодрама «Хоробрі дружини (2017)»:

Юлія і в страшному сні не могла собі уявити, що опиниться в такій ситуації. Їй доводиться діти житлоплощу зі своїм колишнім чоловіком, з яким героїня розлучилася ще 4 роки тому. Не дарма вона боялася і чекала кожного разу якогось підступу від потенційного невдахи. І виявилася права. Одного разу її сусід по квартирі призводить нову дружину, амбітну і самозакоханий іммігрантку Жанну. З того дня в домі починається справжній бедлам і військові баталії, в яких шансів, що Юлія вистоїть практично немає. Зухвала противниця вже приміряє звільняються метри, а уява малює.

Як можна розставити нові меблі. Але те, що станеться далі, вона навіть припустити не могла. Її улюблений виходить у магазин за хлібом і зникає в невідомому напрямку. На час дивного події суперниці оголошують тайм-аут і об'єднують зусилля у пошуках бідолахи. В результаті ретельного приватного розслідування вони знаходять ще одну жертву втікача. Нею стала Надя, гарненька й молоденька дівчина, яка до того ж вагітна і сама здивована довгою відсутністю батька її майбутньої дитини. Тепер подруга по нещастю точно потрібно знайти цього мачо, щоб поставити йому кілька важливих питань. Але раніше вони забирають Надію з общаги до себе і готуються до швидких пологах.

Дивитися фільм «Хоробрі дружини (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Хоробрі дружини (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Хоробрі дружини (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хоробрі дружини (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Хоробрі дружини (2017)