Я ніколи не плачу всі серії

Мелодрама Я ніколи не плачу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
4 февраля 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Я ніколи не плачу »:

Тіна ніколи собі не могла уявити, що опиниться в такій делікатній і дурної ситуації, щоб ділити свою жив площа з колишнім чоловіком і його новою подружкою Аліною. А все тому, що молода жінка в силу свого витриманого характеру і хорошого виховання не може виставити нахабного Леоніда з квартири. А ще причина в тому, що його пасія знаходиться в цікавому положенні і їй скоро народжувати. Майбутня матуся вже поділилася секретом, що вони чекають хлопчика і Льоня цьому дуже радий, адже це його первісток. Але все не так райдужно для самої подруги, ніхто не знав, що відбувається в голові у самого чоловіка.

І як виходить зовсім він не в захваті від майбутнього батьківства, що підтверджує його постійне бурчання з цього приводу. Сама новоспечена матуся також у знаменний день відзначилася. Вона тікає з дому, залишивши немовля Тіні. Швидко розвиваються події шокують героїню. Вона не знає, як бути в цій ситуації і збирається серйозно поговорити з горе батьком, який вже непогано облаштувався на чужій території і не поспішає покидати теплого містечка. І як би він не хотів уникнути розмови на тему подальшого співіснування і того, що потрібно дбати про чаді, він все одно відбудеться.

Серіал Я ніколи не плачу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Я ніколи не плачу » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я ніколи не плачу 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я ніколи не плачу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я ніколи не плачу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я ніколи не плачу (2016)