Джерело щастя всі серії

Мелодрама Джерело щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
14 квітня 2012
Країна:
Росія, Білорусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Джерело щастя »:

Головна героїня молода оптимістка, яка ніколи не боїться зухвалих починань і за що б вона не бралася, все у неї виходить краще за всіх. У її випадку по-іншому і бути не повинно, адже вона кухар, обожнює свою професію і вкладає в неї душу. А це означає кожне її блюдо зобов'язаний бути шедевром кулінарії, смачним і корисним. Але її колеги по кухні зовсім іншої думки з цього приводу. Їм важливо, щоб день відпрацювати абияк, а після зміни постаратися унести продукти з собою додому, і олію на смаження використовувати тижнями. Амбітна і чесна особа не може промовчати, бачачи таке расточительсво і недбалість.

Вона не збирається мовчати і спостерігати, як інші крадуть казенні продукти, вважаючи при цьому, що абсолютно правильно робить. Принциповість і емоційний настрій на боротьбу з несправедливістю, робить з дівчини особу, яку вже не бажає брати на роботу жодне харчового закладу. Але жити на щось треба. З цієї причини залишивши свій містечко безжурна кухарка відправляється підкорювати столицю. Там вона випадково знайомиться з прекрасним і чарівним хлопцем-кухарем, який також любить свою спеціальність. Разом вони чудово виглядали б і як пара, але вона бачить в ньому лише одного. А сама закохується в пройдисвіта і пройдисвіта, який нічого крім прикростей і розчарувань не здатний дати їй.

Серіал Джерело щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Джерело щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джерело щастя 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джерело щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джерело щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джерело щастя (2012)