Моє улюблене чудовисько всі серії

Мелодрама Моє улюблене чудовисько  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:

Серіал мелодрама «Моє улюблене чудовисько »:

Марина Громова – розумниця, красуня, досить ефектна, яка не може бути не помічена представниками сильної половини. До всіх плюсів, вона ще й цілеспрямована і наполеглива особа, яка з відзнакою отримує закінчує юридичний і отримує диплом адвоката. Героїня завжди мріяла про цю професію і цілеспрямовано йшла до неї. Тепер вона стоїть біля самих витоків своєї спеціалізації і в її плани входить побудова успішної кар'єри. Особисте життя чарівну дівчину зараз хвилює найменше.

Її цілком влаштує романтична інтрижка без зобов'язань і кохання з одруженим і заможним чоловіком. Але одного разу світогляд самодостатньої особи змінює неприємний інцидент, коли вона після раптового на неї нападу з боку невідомих, виявляється в похмурому і глухому лісі, зовсім одна. Марина знаходить в собі сили не розгубитися. Вона вибирає напрямок і рухається наміченим маршрутом, поки не потрапляє на самотній хутір, де проживає якийсь пустельник. Незнайомець відмовився від усіх благ цивілізації, як він пояснює заради улюбленої доньки Оленки. Марина поки ще зовсім чужа людина з іншого світу. Чим закінчиться така несподівана зустріч?

Серіал Моє улюблене чудовисько 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Моє улюблене чудовисько » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Моє улюблене чудовисько 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Моє улюблене чудовисько всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Моє улюблене чудовисько онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Моє улюблене чудовисько (2012)