25-а година всі серії

Мелодрама 25-а година  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
17 октября 2016
Країна:
Украина
Жанр:
криминал, драма
Тривалість:
46 мин.

Серіал криминал, драма «25-а година »:

Анна Громова завжди була чуйною дівчиною. Вона намагалася в міру сил допомагати оточуючим і робила це з найкращих спонукань. Може з цієї причини люди любили її і ставилися до неї з особливою повагою. Юна особа не тільки добра і гарна на вроду, вона ще й творча особистість, яка мріє про кар'єру журналістки. Бажання чарівною особи виповнюється після того, як вона з відзнакою закінчує університет і влаштовується на першу свою роботу в газету «24 години». Тепер вона представник преси, яка буквально шукає сенсації.

Щоб розповісти їх своїм читачам. Але нічого цікавого не відбувається, поки одного разу героїня не стає мимовільною учасницею неординарною історії, де їй належить зіграти головну роль ¬- врятувати життя загадкового годинникаря. На знак подяки чоловік дарує рятівниці старовинні годинники, які мають унікальну властивість. Вони можуть повернути свого власника в найближче минуле, давши йому можливість змінити хід тимчасових подій. Правда в цьому випадку є багато обмежень. Але коли комусь загрожує серйозна небезпека, Аннечка немов ангел рятівник з'являється в той же момент і запобігає насувається лихо.

Серіал 25-а година 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «25-а година » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал 25-а година 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал 25-а година всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися 25-а година онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » 25-а година (2016)