Наша лікар (2020) всі серії

Мелодрама Наша лікар (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 марта 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Наша лікар (2020)»:

«Наш лікар» - новий мелодраматичний серіал українського виробництва, в центрі подій якого виявилася молода жінка Марія Лукаш. Її батько був відомим професором медицини. Марія завжди брала приклад зі свого талановитого батька. Тому коли вона вирішила стати лікарем, це нікого не здивувало. Вона стала кардіохірургом і вельми досягла успіху в цій області. Проте одного разу вона проводить невдалу операцію. Її пацієнткою була маленька дев'ятирічна Майя Громова. Після операції дівчинка виявляється в комі. Головну героїню усувають від подальших операцій. І що найголовніше – їй навіть не довіряють реабілітацію дівчинки.

Підприємлива майбутня дружина професора Лукаша – Поліна Маєвська – робить все, що в її силах, щоб розсварити дочка і батька. І в кінцевому результаті вона домагається свого. Марії навіть доводиться звільнитися з клініки свого батька. Але молода жінка не звикла зневірятися і опускати руки. Вона знає, що є гарним лікарем. І одна невдача не повинна визначати її майбутнє. Тому Марія незабаром влаштовується дільничним лікарем у звичайну дитячу поліклініку. Це відрізняється від того, чим вона звикла займатися. Тим не менше, головна героїня не збирається йти з медицини. Маленькі пацієнти швидко полюбили нового доктора. Більш того, вона з великою симпатією ставляться до неї лагідно називають «Наш доктор». Перед головною героїнею постають непрості завдання.

Вона і уявити собі не могла, наскільки непростою роботою займається звичайний дільничний лікар. Кажуть, що на хирургах завжди найбільше відповідальності. Але тепер Марія на особистому досвіді переконалася, яку колосальну роботу виконують інші лікарі. Їй належить допомогти великому числу людей. Вона повинна розібратися в багатьох недугах і хворобах, причини невдалих операціях і навіть смертей. В особистому житті головну героїню теж чекають великі труднощі. Вона пережила розчарування, притому причиною цього розчарування став найближча людина. Вона повинна знайти в собі сили, щоб жити далі і не акцентувати свою увагу на невдачах. Вона готова піти на багато чого, щоб знайти своє щастя – як в особистому житті, так і в професійній діяльності. Але що, в підсумку, головну героїню чекає в майбутньому? Чи зможе вона подолати всі труднощі й досягти бажаного, незважаючи на всі можливі перешкоди, яких з кожним днем, на диво, стає тільки більше?

Серіал Наша лікар (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Наша лікар (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Наша лікар (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Наша лікар (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наша лікар (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Наша лікар (2020)