Вінець творіння всі серії

Мелодрама Вінець творіння  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Вінець творіння »:

Успішна бізнес-леді Єлизавета не тільки досить амбітна, заповзятлива і ділова натура, але також відрізняється досить важкою вдачею. Героїня є постійною клієнткою професійного масажиста Євгена, якого вона вважає занадто скромним і не прагне до саморозвитку. Сама ж дівчина вже давно досягла всього, про що мріяла на кар'єрному поприщі і фінансового достатку. Тепер настав час подумати і про особисте щастя. Вона все частіше замислюється про дітей і сім'ю, ось тільки її коханий наречений схоже ще не готовий до серйозного кроку.

Молодої людини цілком влаштовують вільні і неформальні відносини, а на даний момент він взагалі перебувати у закордонному відрядженні і коли повернеться, поки ще не відомо. Тим часом між Лізою і Женею на хвилі відвертої розмови пробігає симпатія, і хлопці захоплені скороминущим потяг проводять ніч разом. Хто б міг подумати, що через деякий час жінка дізнається про те, що вагітна. Вона повідомляє про це Євгенію і пари не бажаючи цього, починає зближуватися. Як далі розвиватимуться їхні стосунки – таких різних людей, за соціальним статусом, перевагам і світоглядів?!

Серіал Вінець творіння 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вінець творіння » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Вінець творіння 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вінець творіння всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вінець творіння онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Вінець творіння (2020)