Право на кохання всі серії

Мелодрама Право на кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 августа 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Право на кохання »:

Олена змогла домогтися на кар'єрному поприщі все, про що тільки мріяла. Тепер вона успішна керівниця модного глянсового журналу, правда підлеглі побоюються стервозного характеру начальниці. Але такої нестерпної рисі характеру є своя причина. Десять років тому Олену кинув її коханий талановитий художник Арсеній і пішов до красуні авто-гонщиці Ніки. З тих пір вона, зціпивши зуби йде впевненим кроком уперед, прокладаючи собі шлях до достатку і заможності і сподівається, що одного разу коханий повернеться до неї, так як все ще відчуває нього сильні почуття. Близька подруга намагається вплинути на героїню і вмовляє забути того, хто не оцінив її по гідності.

Адже навколо стільки харизматичних і самодостатніх чоловіків, які б вважали за щастя закрутити з нею довгостроковий Роман. А з Арсенієм все занадто затяглося і вийшло з-під контролю. У його житті жінки змінюються як рукавички, а відносини з Оленою так і залишаються дружніми. Але одного разу Леніна розмірене існування повернеться зовсім в інше русло. Вона випадково дізнається, що її розлучниця загинула на трасі, залишивши сиротою дочка, народжена від Арсенія і яка приховала від нього цей факт. Рішуча людина приймає для себе безпрецедентне рішення удочерити дівчинку, вважаючи, що вона не стане щасливішою в новій сім'ї її біологічного батька.

Серіал Право на кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Право на кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Право на кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Право на кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Право на кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Право на кохання (2013)