Прощання (2013)

Фільм мелодрама «Прощання (2013)»:

Опис сюжету фільму Прощання: Рябініна Ганна колись досить популярна актриса Російської Федерації, що залишила батьківщину 10 років тому переїхала на ПМЖ в Сполучені Штати. Через довгі роки Жінка вирішує повернутися на історичну землю. Вона так і не змогла звикнути до капіталістичного світу і влитися в місцеве суспільство. В рідні місця його тягне не тільки туга, але і незабуті любов. Її коханий на той момент очолює одне з видавництв друкованих, якої потребує підвищення рейтингів, інакше закриття не уникнути. Забута зірка вирішує допомогти йому.

Газета починає друкувати широким тиражем несамовиті історії про її раптове повернення, про те, як вона всі ці роки жила, чим займалася і звичайно не обійшлося без світських пліток, які повинні були підігріти цікавість аудиторії і підлити масла у вогонь. На перший план виходить фіктивний роман жінки з починаючим і поки що маловідомих музикантом Олександром Лінком. Вигадані плітки про Анну починають обростати такими байками і йти в народ, що перетворюють досі розмірене існування Ганни у вир безумства, постійних слежек нахабних папараці і жадібних до новин шанувальників і перехожих. Чим закінчиться це божевілля, якого героїня зовсім не бажає.

Дивитися фільм «Прощання (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Прощання (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Прощання (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Прощання (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Прощання (2013)