Інший берег

Фільм драма «Інший берег »:

В молодості Ксенія Конюхова бажала стати визнаною піаністкою, потім успішним дипломатом, але в підсумку всю свою енергію направила в комерційне русло і непогано досягла успіху в цій складній справі. Вона змогла багато добитися, стати заможною і відбулася особистістю. Правда здобутий жіноче щастя трохи підвело. З чоловіком Кісток, з яким у неї спільна дочка відносини вже давно охололи і пара все частіше замислюється про розлучення. Але скоро в житті героїні станеться щось, що змусить її зовсім інакше поглянути на свою долю. Відправивши дочку-наречену у весільну подорож, героїня стає мимовільною жертвою зловмисників.

Поки бандити, які утримують Ксенію в невідомому їй заміському житлі відправляються в місто, щоб перевести готівку з банківської картки, полонянці вдається втекти. Кілька днів Оксана бродить по морському узбережжю, без їжі і пиття, поки сили не покидають її, і вона втрачає свідомість. На щастя незнайомку знаходить місцевий житель Микита Зиганшин. Йому відомо про зникнення багатою бізнес-леді, яку ось вже кілька днів розшукує вся поліція. Він відвозить свою знахідку до себе додому, поки знесилена Ксюша не набереться сил. Поступово між спасителем і Конюховою виникають ніжні почуття, але зараз її більше хвилює питання, хто бажав їй смерті?

Дивитися фільм «Інший берег » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Інший берег онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Інший берег дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інший берег онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Інший берег (2014)