Інша всі серії

Мелодрама Інша  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
18 серий
Премєра:
15 апреля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Інша »:

Доля інколи підкидає неприємні сюрпризи де їх зовсім не чекаєш. Історія молодої і красивої жінки тому приклад. Вона зовсім випадково стає свідком жорстокого вбивства. Після цього несподіваного інциденту її життя змінюється кардинальним чином. Дівчина змушена ховатися від переслідування, знаючи напевно, що бандити обов'язково розправляться з нею. Кращий друг героїні, закоханий у неї, намагається допомогти коханій скоріше зникнути, щоб та змогла де відсидітися, поки все не владнається.

Уля вирішує, що найкращим варіантом для неї зараз буде просто зникнути, виїхала в інше місто. Єдина людина, до якого вона може відправиться і перечекати всі неприємності — це її сестра близнючка Лера. Та за останньою інформацією непогано влаштована і цілком досягла успіху в житті. Правда вони давно не бачилися і не спілкувалися. Якось так вийшло, що кожен розбігся в свою сторону. Ну от і буде привід зустрітися. Але і тут Уляну чекає розчарування і засмучення. Як виявилося, її близька родичка нещодавно загинула. А ось все оточення покійної приймають Улю за Леру. Але чи має права перша промовчати на благо собі і стати повноцінною господинею чужого життя?

Серіал Інша 1-16, 17, 18 серія дивитися онлайн всі серії підрят 18 серий

Дивитися серіал «Інша » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Інша 18 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Інша всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інша онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Інша (2019)