Дівчина середніх років всі серії

Серіал мелодрама «Дівчина середніх років »:

Ксенія Кузнєцова недавно переступила межу сорокаріччя, але незважаючи на вже досить солідний вік в її житті немає ніякої стабільність і впевненості в завтрашньому дні. Ксюша завжди відкладає на завтра будь-яке рішення, роблячи все на бігу і вважаючи, що в її розпорядженні ще достатньо часу, щоб розібратися з усім і відразу. Але настає новий день і нічого ні змінюється. Все той же сніжний ком, ну може бути який став трохи більший. Але ж героїні так дано хочеться усиновити пустотливого Павлушу, якого вона регулярно відвідує в дитячому будинку.

Та й сам хлопчина чекає цього райдужного події. А ще героїні давно вже пора виставити за двері невдахи нареченого, від якого одні неприємності і крім жалості Оксана до нього нічого не відчуває. А ці настирливі і безпардонні подруги, які вважають вправі вмішувати в її життя, керувати нею та давати поради. Але одна сумна і несподівана обставина змусить її переглянути все, що відбувається і інакше поглянути на ситуацію. Лікарі діагностують у Кузнєцової серйозне захворювання. Розуміючи, що їй залишилося небагато, вона нарешті вирішується на кардинальні зміни і робить самостійні рішучі кроки. А може треба бути зробити це раніше ?!

Серіал Дівчина середніх років 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Дівчина середніх років » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Дівчина середніх років 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Дівчина середніх років всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дівчина середніх років онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дівчина середніх років (2014)