Котики (2020) всі серії

Серіал драма «Котики (2020)»:

Симпатична, молода особа свідомо вибирає для себе зовсім неординарну професію. Вона завідує котячим притулком, всіх тих, хто опинився викинутим на вулицю або з самого початку не мав свого будинку. У будівлі, яке знаходитися в самому центрі столиці в минулому розташовувався завод, тепер він став теплим притулком для пухнастих мешканців. Сама Марина, яка обожнює своїх чотириногих вихованців, має нестерпним характером і досить непривітно зустрічає всіх тих, хто бажає забрати до себе котика чи навпаки приносить нового.

Вона чомусь не робить різниці ні між першою категорією, ні другий. Маша часом навмисно поводиться надмірне зухвало з незнайомими людьми, які вирішили взяти на себе відповідальність за маленька істота. Але хто дасть гарантію, що завтра вони не передумають і тварина не опиниться знову поза стінами теплого житла, як непотрібна річ. Героїня не боїться здатися скептиком незнайомцям, так як вже має не один гіркий життєвий досвід і це дозволяє їй з недовірою ставитися до всіх людей. Чи може щось змусити змінити її ставлення до даного питання?

Серіал Котики (2020) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Котики (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Котики (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Котики (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Котики (2020)