Мачуха всі серії

Мелодрама Мачуха  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 сентября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Мачуха »:

Світлані Філіповій нещодавно виповнилося 30. Героїня щаслива в шлюбі з коханим чоловіком Сергієм і прекрасна мати для свого пустотливого Антошки. І нехай маленьке сімейство живе скромно в невеликій квартирці на околиці Москви, за яку вони найближчим часом повинні розплатиться по іпотеці. Подружжя вважають, що у них все чудово. Але одного разу гармонію похитне поява незнайомця на порозі їх будинку, одним недільним ранком. Новина, яку він принесе – кардинально змінить існування всіх мешканців квартири. Виявляється, у Сергія підростає дочка-підліток, чия мати недавно померла від тяжкої форми онкології.

Чоловік був шокований і чесно зізнався, що нічого не знав про дитину. Але за даних обставин, він не може відмовитися від дівчинки, тим більше у неї нікого крім нього немає. Так сім'я поповнюється, в ній з'являється Маша. Дівчинка відразу сприймає нову рідню на багнети і веде себе зухвало, зухвало і зверхньо. Відносини Світлани з падчеркою також не складаються, максималістка не збирається йти на компроміс, не бажає миру і розуміння. Атмосфера в оселі напружена до межі і скоро перетворюється на справжнісіньке пекло. Сергій віддає перевагу обдумувати все, що відбувається відсиджуючись довго на роботі. Він відчуває себе винним і не знає, як вести себе далі. Але мудрість, м'якість і бажання Свєти перетвориться з противника в одного і маму не залишає шансу Маше на продовження військових дій.

Серіал Мачуха 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мачуха » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мачуха 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мачуха всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мачуха онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мачуха (2016)