Гаряча матуся (2022) всі серії

Мелодрама Гаряча матуся (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2022
Країна:
Японія
Жанр:
комедія, повсякденність, драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 хв.

Серіал комедія, повсякденність, драма «Гаряча матуся (2022)»:

Матсура Натськи талановита дівчина, яка працює в індустрії моди. Її мрія стати креативним директором компанії, і Матсура Натськи готова домогтися цього незважаючи ні на що.

Коли компанії створюють лінію дитячого одягу, героїню несподівано переводять туди. Але дівчина не сумує, тому що працювати їй доведеться під керівництвом свого кумира. Проте начальниця виявляється дуже вимогливою і головна її заборона. відносини, шлюб та діти. Матсура Натськи готова всю себе віддати роботі, ось тільки випадкова ніч із Мото Мімурою перекреслює всі її плани. Дівчина дізнається, що вагітна. Мото Мімура цьому тільки радий, адже він давно закоханий у цю кар'єристку. Але що вибере сама Матсура Натскі - кар'єру чи сім'ю? Це ми дізнаємося, подивившись Дорам Гаряча матуся.

Серіал Гаряча матуся (2022) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Гаряча матуся (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Гаряча матуся (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гаряча матуся (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гаряча матуся (2022)