Поцілунок шостого почуття (2022) всі серії

Мелодрама Поцілунок шостого почуття (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия, мелодрама, фэнтези
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал комедия, мелодрама, фэнтези «Поцілунок шостого почуття (2022)»:

Головна героїня Хон Йє Соль має унікальні здібності: як тільки дівчина цілує людину, вона бачить її майбутнє. Якось Йе Сіль випадково торкнулася губами шиї свого боса і побачила щось дивне: у майбутньому вони будуть щасливі разом.

Дівчина не може в це повірити, адже бос не відрізняється доброю вдачею, постійно критикує її, змушує багато працювати. Вона не згодна з такою долею і готова будь-що її змінити. Чи вийде у неї це зробити, або все давно визначено, дізнаємося після перегляду дарами, яка обіцяє бути захоплюючою.

Вихід серій у Кореї за середами та четвергами. Вихід усіх серій очікується 29 червня.

Серіал Поцілунок шостого почуття (2022) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Поцілунок шостого почуття (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Поцілунок шостого почуття (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поцілунок шостого почуття (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Поцілунок шостого почуття (2022)