Не в грошах щастя всі серії

Мелодрама Не в грошах щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
22 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Не в грошах щастя »:

Вікторія щаслива мати і турботлива дружина, яка присвятила всю себе улюбленій сім'ї: домашнім справам і виховання двох дітей – перспективною тенісистці Марії і маленькому синочкові Ніке. Її розмірене і благополучне існування руйнується в той момент, коли коханий чоловік Борис Олексійович, успішний підприємець не приходить додому на день народження синочка. На її чоловіка це зовсім не схоже. Він відповідальний і обов'язковий людина, а тут не повертається додому, немов випарувався. Слідом за цією відчайдушною прикрістю і сумом, якісь зловмисники списують з її банківської картки всю наявну готівку.

Тепер героїня і зовсім не знаходить собі місця від занепокоєння. Як їй жити далі? Адже засобів до існування практично немає, як і роботи?! Віка змушена знайти собі трудову зайнятість, щоб забезпечити дітей. Але при цьому вона не перестає сподіватися і продовжує розшукувати свого зниклого чоловіка. Ну не може ж людина — ось так раптом безслідно зникнути. Доля зводить жінку з Павлом, колишнім засудженим за ненавмисне вбивство в бійці. Чоловік тоді захищав свою дівчину, яка була якось пов'язана з темними справами бізнесмена Борі Невського. Для Вікторії відкривається таємне життя її половини, про яку вона навіть не підозрювала.

Серіал Не в грошах щастя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Не в грошах щастя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не в грошах щастя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не в грошах щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не в грошах щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не в грошах щастя (2017)