Сільський вчитель всі серії

Мелодрама Сільський вчитель  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
18 мая 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
54 мин.

Серіал мелодрама «Сільський вчитель »:

Лев Тихонов до певного моменту був цілком задоволений своїм розміреним життям, де все звично і комфортно для нього. Він викладав в елітному столичному коледжі, збирався в найближчому майбутньому одружитися на красуні нареченої і зажити щасливим сімейним вогнищем у невеликій, але затишній квартирці, яка дісталася йому у спадок від покійної бабусі. І хоча и навчальному закладі у молодого спеціаліста все йшло просто відмінно, у керівництво викликало безліч питань і побоювань з приводу його радикально креативних методів викладання.

Але сам герой не бачив у них нічого поганого і небезпечного. Одного разу до Тихонову приїжджає погостювати рідна тітка. Але цей приїзд не був випадковим, родичка бажала бути присутніми при оголошенні заповіту. І як виявляється нерухомість бабуся заповіла зовсім не онукові, а саме їй. Така новина так засмутила Лева, що він кидає все: кар'єру, звичний побут і їде в невідомість: провінційне селище під назвою Роздолля, недалеко від Волги. Такі кардинальні зміни в житті принесуть йому чимало випробувань і труднощів. Тепер він сільський учитель, який ніяк не може влитися в існуюче суспільство місцевих жителів. Але це був його вибір і відступати поки не доводиться.

Серіал Сільський вчитель 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Сільський вчитель » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сільський вчитель 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сільський вчитель всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сільський вчитель онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сільський вчитель (2015)