Пороки і їх прихильники всі серії

Мелодрама Пороки і їх прихильники  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2006
Країна:
Россия
Жанр:
криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал «Пороки і їх прихильники »:

Завзятий холостяк і оптиміст Володимир Архипов був цілком задоволений своїм розміреним і звичним існуванням і у плани чоловіка не входило щось міняти. Він вважав своє життя ідеальною з усіма її вечірками, вільною любов'ю, відсутністю зобов'язань, швидкоплинних інтрижок і виносом мозку. Але вся ця райдужна гармонія зникає відразу після того, як несподівано помирає його сусідка і залишає у спадок герою свою квартиру і прийомну дочку. Хоча удочеріння «дівчинка» на перевірку виявляється дорослою дівчиною Марією, на яку неможливо не заглядеться.

Ось тільки побачивши Машу Архипов відразу задався питанням, чому покійна не залишила нерухомість їй? Напевно, у жінки були свої вагомі причини або вона чогось побоювалася. Схоже Володимиру доведеться ще розібратися в цьому каламутному дільце. А поки отриманої інформації до Маші несподівано приїжджає якийсь хлопчик з далекої провінції, після чого парочка раптово зникає. Стурбований останніми подіями і думками про сумнівної смерті сусідки, він береться за приватне розслідування. Але до чого приведе цей похмурий вир, де за кожним кутом може критися небезпека.

Серіал Пороки і їх прихильники 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Пороки і їх прихильники » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пороки і їх прихильники 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пороки і їх прихильники всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пороки і їх прихильники онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пороки і їх прихильники (2006)