Осінній вальс

Фільм мелодрама «Осінній вальс »:

В елітному нічному клубі «король танцполу» Макс знайомиться з красивою дівчиною Марією, яка приїхала в столицю з далекої провінції. Пара вальсує і отримує шквал захоплених вигуків всіх присутніх. Незабаром після того випадку, Маша, яка перебувала в активному пошуку роботи, наймається в одне з ріелторських агентств. Волею долі їм керував той самий Максим, який не тільки бере її на роботу, але і закохується в неї. Хлопець ніяк не очікував, що ці романтичні почуття виявляться настільки серйозними, що він зважиться не тільки порвати зі своїми минулими численними подругами, але і зробити пропозицію своїй коханій вийти за нього заміж.

Але щаслива обраниця одного разу зникає в невідомому напрямку. Наречений метається в пошуках нареченої і знаходить її в рідному містечку, де вона вже встигає обзавестися сім'єю і мало того, у неї є маленька дочка. Молодий чоловік у відчаї повертається в Москву. Через деякий час відбулася дружина знову приїжджає до нього, щоб повідомити, що вона їде в Сполучені Штати. Її чоловік Євген перспективний лікар, а їх дитині діагностували серйозне захворювання і вони сподіватися вилікувати її в Америці.

Дивитися фільм «Осінній вальс » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Осінній вальс онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Осінній вальс дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Осінній вальс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Осінній вальс (2008)