Остання пелюстка (2016)

Фільм мелодрама «Остання пелюстка (2016)»:

Часом потреба змушує людей залишати звичний побут, рідних, близьких, насиджені місця і перебиратися туди, де більше перспектив і можливостей. Головні герої драматичного фільму, новоспечена подружня пара з Таджикистану, яких важка життєва ситуація змушує переїхати в сувору і непривітну Москву на заробітки. Гулі і Анзур: чесні і працьовиті люди. Жінка чудовий кухар, а її чоловік-професійний будівельник. Їм вдається швидко знайти роботу за фахом і сподіватися на здійснення заповітних бажань. Молоді люди мріють про своїй квартирі і дитину.

Але їх райдужним надіям не судилося збутися. На будівництві, де працював чоловік трапляється виробнича аварія, в якій трагічно гине Анзур. Гуля важко переживає втрату коханого, але розуміє, що зобов'язана знайти в собі сили впоратися з душевним болем і бути сильною. Тепер вона повинна подбати в пам'ять про улюбленого про їх загальну дитину, яку носить під серцем. Але як впоратися молоденькій дівчині в положенні на чужині, без будинку, грошей і належної підтримки. Чи зможе вона, долаючи всі випробування і труднощі впоратися з цими завданнями.

Дивитися фільм «Остання пелюстка (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Остання пелюстка (2016) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Остання пелюстка (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Остання пелюстка (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Остання пелюстка (2016)