Поговори зі мною про кохання всі серії

Мелодрама Поговори зі мною про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
14 сентября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Поговори зі мною про кохання »:

Тетяна Петруніна гордість свого колгоспу, помічниця голови і чуйна людина. Вона вважає себе щасливою людиною, бо займається улюбленою справою, а головне, що її коханий Гришка нарешті зробив пропозицію. Молоді готуються до весільного торжества, але несподівано всі райдужні плани руйнуються. Напередодні веселій весілля, наречена застає нареченого з міською кокеткою. Після чого Гриша заявляє, що кидає її. Чутки села розносяться в одну секунду і тепер тільки ледачий не пересуджує про що сталася сварку.

Хтось шкодує Таню, а хтось тихо сміється над нею. Але героїні, яка ніколи не втрачала позитивного настрою, немає справи до пліток. Нехай Григорій страждає, що втратив таку красуню і розумницю, тим більше за серце чарівної особи вже збираються поборотися два кавалера: голова агрохолдингу Малахов, завжди серйозний і принциповий і простодушний сільський хлопчина Перт. Але чи захоче молода жінка після пережитого ще раз довіритися чоловікові, особливо вгадати, у кого щирі наміри, а хто намагається через неї підібратися до налагодженого господарства батьком і зруйнувати колгосп.

Серіал Поговори зі мною про кохання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Поговори зі мною про кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Поговори зі мною про кохання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Поговори зі мною про кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Поговори зі мною про кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Поговори зі мною про кохання (2013)