Печиво з передбаченням всі серії

Мелодрама Печиво з передбаченням  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
27 февраля 2016
Країна:
Россия, Белоруссия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Печиво з передбаченням »:

Ірина завжди була скептиком, яка мало вірить у магію і чудеса. Для неї будь-унікальна подія, яке сприймається іншими як надприродне повинно мати пояснення. І все ж незважаючи на зневіру, вона дозволяє умовити себе і з'їдає китайське печиво з передбаченням. І та треклятая папір на якій була написана її подальша доля починає методично руйнувати її розмірений і налагоджений побут. Як би вона не чинила опір обставинам і скільки не говорила собі, що все це лише збіг і дурниця. Пророкування продовжував працювати, немов запущений механізм дій, який неможливо зупинити.

Сімейне життя Іри починає розвалюватися на очах. Вона несподівано для себе дізнається кілька сімейних таємниць, які так ретельно приховували від неї близькі їй люди, що остаточно шокує молоду жінку. Далі на черзі улюблене дітище – налагоджений бізнес, якому вона повністю віддається. Справи і тут починають розладжуватися і тепер все, що вона так старанно створювала роками, дає збій. Що ж робити? Як їй бути і як зупинити цю машину лих і розпачу?! Вона обов'язково повинна знайти вихід, адже по-іншому просто не може бути!

Серіал Печиво з передбаченням 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Печиво з передбаченням » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Печиво з передбаченням 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Печиво з передбаченням всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Печиво з передбаченням онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Печиво з передбаченням (2015)