Подорожники всі серії

Серіал комедія «Подорожники »:

Ірина цілеспрямована і успішна молода жінка, що володіє мотелем «Подорожник», який приносить непоганий прибуток своєї господині і її родини. Але весь її налагоджений побут, далекосяжні плани і щасливе існування кардинально змінюється, коли в Україну повертається її колишня красуня однокласниця і суперниця Сусанна. Рішуча і впевнена в собі дамочка швидко освоюється в рідних пенатах і викуповує готель, який мріяла придбати героїня.

Мало того, коли-то в Сусанну був шалено закоханий її чоловік і жінки серйозно боїться, що ці почуття спалахнуть з колишньою силою, і тоді її сімейної ідилії прийде кінець. Схоже підступна витівниця доля вирішила розіграти складний сценарій і вже роздає ролі на свій розсуд. Іриніна дочка Аня закохується в сина її ненависної конкурентки Алекса. А чоловік італієць Маріо геніальний шеф-кухар з двома зірками «Мішлен» і як виявилося готує він набагато крутіше, ніж мами Іри - Люба Іванівна. Для підприємниці наступають дійсно складні часи. І тепер їй доведеться багато чого переосмислити і прийняти все, що відбувається як належне, і зрозуміти, що часом навіть неприємні події трапляються до кращих змін.

Серіал Подорожники 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Подорожники » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Подорожники 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Подорожники всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Подорожники онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Подорожники (2019)