Половинки неможливого всі серії

Мелодрама Половинки неможливого  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
7 декабря 2014
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Половинки неможливого »:

Ірина Кам'янецька успішна підприємниця, спритно управляється своїм дітищем і керує підлеглими. Кожен хто працювати в її колективі, повинен повністю віддаватися роботі – такий її непохитний принцип. Співробітники не лише побоюються, але й поважають, як знавця своєї справи. У неї жорсткий і принциповий характер, якому може позаздрити будь-який чоловік. Але одна трагічна обставина ставить під загрозу всю її розмірене життя. Убитий чоловік Іри і вона головний підозрюваний. В одну мить від неї відвертаються всі, кому вона допомагала довіряла.

А найбільш заповзятливі скориставшись моментом вирішують присвоїти налагоджений бізнес. Допомога до зневіреної героїні приходить звідти, де вона зовсім не очікувала її отримати, від начальника транспортного відділу її компанії. Сергій Воронцов колишній офіцер, тому заступиться за жінку, для нього-справа честі. Раніше він також, як і інші насилу переносив причіпки навіженої бізнес-леді. Але зараз ситуація змінилася кардинальним чином. Він забирає Ірину в свій заміський будинок, де живе з дочкою. Навіть незважаючи на благородний жест з боку Сергія, вдова в перший час не може знайти з ним спільної мови, постійно звинувачуючи його у всіх смертних гріхах. І тільки час змусять цю пару з часом притертися – жінку зрозуміти, що поруч з нею дійсно справжній захисник, а господареві будинку, що Кам'янецька, лише з вигляду така сувора і груба, а всередині простою крихка «дівчинка», яка має потребу в сильному плечі і любові.

Серіал Половинки неможливого 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Половинки неможливого » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Половинки неможливого 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Половинки неможливого всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Половинки неможливого онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Половинки неможливого (2014)