Ненавиджу всі серії

Мелодрама Ненавиджу  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 апреля 2016
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Ненавиджу »:

Ані щаслива жінка, у якої розмірене життя, коханий чоловік і підростає бешкетник синочок. Сім'я найближчим часом планує поїздку в сонячний і екзотичний Таїланд, де ласкавий океан, білий пісок, буйство фарб і природи. Рай на землі, по-іншому і не назвати. Але все райдужні плани руйнуються в одну мить, коли п'яна Альбіна на своїй дорогій іномарці збиває на пішохода чоловіка і сина Анни. Винуватиця ДТП абсолютно не відчуває докорів сумління, адже вона дружина впливового кримінального авторитета в місті, а це значить, що домогтися, справедливості від влади просто марно.

Відчайдушна вдова, яка насилу справляється з душевним болем і горем навпаки багатого, нахабного противника, обплутати своїми щупальцями весь містечко. Ніхто не посміє піти проти нього, та й кому потрібні неприємності. Люди можуть поспівчувати героїні, але не більше. Вона залишилася зовсім одна зі своїми думками і вибором. А поки Аня вирішує для себе як вчинити: змиритися або оголосити війну ворогові і затіяти криваву вендету. Тільки вона повинна вибрати для себе подальший шлях з усіма наслідками.

Серіал Ненавиджу 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Ненавиджу » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ненавиджу 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ненавиджу всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ненавиджу онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ненавиджу (2016)