Кохання цілюща сила всі серії

Мелодрама Кохання цілюща сила  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
18 марта 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
43 мин.

Серіал мелодрама «Кохання цілюща сила »:

Аня юна красуня, яка завжди вирізнялася серед ровесниць своїми витонченими рисами обличчя і неймовірно стрункою фігурою. Доля й примхлива фортуна ніби прихильні чарівної героїні у всьому. Захотіла взяти участь у конкурсі краси – перемога забезпечена, наречений – привабливий і перспективний хлопець, у якого попереду блискуча кар'єра. Після перемоги перед дівчиною відкриваються прекрасні можливості. Вона щаслива, але всі райдужні плани порушує одна неприємна і несподівана новина, користуючись зайнятістю Анни, її близька подруга вирішує роздобути її коханого Андрія.

Підступності заздрісної подружки вистачило лише на те, щоб молоді люди розлучилися, але і цією обставиною суперниця була цілком задоволена. Аня в розпачі йде з головою в кар'єрне зростання і залишає маленьке містечко. Вона їде в Москву, Андрій тим часом також отримує вигідну пропозицію з великої столичної компанії і також відправляється слідом. І в той момент, коли кожен з них вже визначився зі своїми вподобаннями і половинками, вони знову стикаються у величезному мегаполісі, де розуміють, що їх почуття все ще не охололи і любов жива.

Серіал Кохання цілюща сила 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Кохання цілюща сила » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кохання цілюща сила 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кохання цілюща сила всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання цілюща сила онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кохання цілюща сила (2012)