Найгірша подруга всі серії

Мелодрама Найгірша подруга  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
3 лютого 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Найгірша подруга »:

Компанієць Вікторія справжня чарівниця і вправний майстер-кондитер. Дівчина шукає роботу за фахом і відправляє своє резюме в одну з найбільших кондитерських компаній на посаду технолога. По випадковості на тому ж підприємстві працює її близька подруга, яка, побачивши її документ вирішує допомогти, але запропонувати зайнятість секретаря. Хоч це зовсім не те, чого бажала героїня, але з будь-якого такого шансу втрачати не можна.

Вона погоджується, почати з малого і проявити себе так, щоб її помітили і оцінили. Віка мріє про кар'єрне зростання, який зможе дати їй фінансову незалежність і можливість спокійно займатися улюбленою справою. На тернистому шляху їй доведеться пройти багато випробувань, одне з яких вічні знущання її колишньої однокласниці Марини. Остання є її стервозною начальницею. Але буде в цих похмурих днях і яскравих сонячний промінь, знайомство з красенем Олександром. Молодий чоловік – директор успішної компанії і завидний наречений. Правда Компанієць спочатку приймає Сашка за звичайного службовця і невимушено спілкується з ним, сама того не помітивши, як закохується в привабливого хлопця. Чи стануть ці почуття взаємними?

Серіал Найгірша подруга 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Найгірша подруга » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Найгірша подруга 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Найгірша подруга всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Найгірша подруга онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Найгірша подруга (2020)