Битва (2019)

Мелодрама Битва (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 августа 2019 29 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
85 мин.

Фільм драма «Битва (2019)»:

Антон головний герой фільму "Битва". Все своє життя він займався танцями і мріяв, що в майбутньому його буде чекати безліч яскравих моментів. Але все в одну мить валиться, коли після участі в одній вуличній бійці він повністю втрачає слух.

Ця катастрофа і тепер здається, що з танцями доведеться зав'язати назавжди. Але головний герой не збирається здаватися і планує робити те, що у нього виходить найкраще. Він буде відчувати музику зсередини і намагатися тривати займатися своєю улюбленою справою. Але до чого ж це насправді призведе та чи зможе він продовжити танцювати так, як раніше цього ще не робив?

Дивитися фільм «Битва (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Битва (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Битва (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Битва (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Битва (2019)