Труднощі виживання (2019)

Мелодрама Труднощі виживання (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 августа 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
90 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Труднощі виживання (2019)»:

Молода журналістка на ім'я Ніна, жадає роздобути якийсь сенсаційний матеріал, який зробить її знаменитою. І ось одного разу, героїня фільму «Труднощі виживання» дізнається потрібну інформацію. На віддаленому безлюдному острові живе молодий мільйонер, який відмовився від усіх благ цивілізації і оселився на власному клаптику суші. Амбітна Ніна, негайно фрахтує баркас і відправляється зі знімальною групою в гості до багатія, без запрошення.

Несподівано судно потрапляє в сильний шторм і зазнає аварії. Героїня приходить в себе на мальовничому пляжі, де зустрічає симпатичного незнайомця. Вона не могла повірити, що опинилася на казковому острові в компанії красивого, багатого і мужнього героя свого репортажу. Тільки, зовсім скоро її чекає найбільше розчарування в житті...

Дивитися фільм «Труднощі виживання (2019)» онлайн в HD якості

  • 50
Ви легально дивіться кіно Труднощі виживання (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Труднощі виживання (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Труднощі виживання (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Труднощі виживання (2019)