Без права на вибір всі серії

Мелодрама Без права на вибір  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 мая 2013
Країна:
Россия, Украина, Казахстан
Жанр:
военный, приключения
Тривалість:
45 мин.

Серіал военный, приключения «Без права на вибір »:

Гостросюжетний фільм оповідає про пригоди Народного героя Республіки Казахстан, який також відомий як легендарний диверсант часів Другої світової війни – Касим Кайсенов. ВВВ у самому розпалі. Вища радянське командування отримує секретну шифровку про новому стратегічному об'єкті окупантів: в порту, розташований недалеко від провінційного українського селища Кулики, фашисти практичні закінчують будівництво паливного складу. Як тільки він буде закінчений і пущений у виробництво, противник почне масштабний наступ на Волгу.

Відчайдушні спроби знищити ворожий об'єкт ні до чого не привели. Намагаючись розбомбити його, Червона армія зазнала лише значні втрати. Залишається лише одне, будь-якими способами пробратися на територію ворога і підірвати ангар. Завдання доручається капітану Кайсенову і його бійцям. Правда і тут червоноармійців спочатку чекає безліч проблем. Спеціальна операція не ладиться з самого початку. Германці літак збивають з диверсійною групою, а потім прочісують весь ліс, де за їх розрахунками і впало повітряне судно. З усього загону вижити вдається лише Касим і тепер виконати важливе доручення він зможе лише заручившись підтримкою місцевих жителів.

Серіал Без права на вибір 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Без права на вибір » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Без права на вибір 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Без права на вибір всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Без права на вибір онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Без права на вибір (2013)