Ні кроку назад! всі серії

Мелодрама Ні кроку назад!  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
9 мая 2019
Країна:
Украина
Жанр:
военный, драма
Тривалість:
52 мин.

Серіал военный, драма «Ні кроку назад! »:

Тошка Литкіна — юна сільська дівчина, яка втратила всю сім'ю на початку Другої світової війни. Її батько загинув на фронті під час бою, а мати і молодший брат, стали жертвами бомбардування мессершміттів. На її очах загинула вся село, всіх людей яких вона знала і любила, знищили фашисти.

Героїня фільму «Ні кроку назад!» лише дивом уціліла після пекельної бомбардування. Шістнадцятирічна Литкіна вирішує відправитися на фронт, щоб помститися за своїх рідних нещадним нацистам. Незважаючи на свій вік, смілива дівчина зупиниться незамінним розвідником в тилу ворога, і блискуче виконує найскладніші завдання. Ризикуючи власним життям, Тошка б'ється з німецькими окупантами, і без найменшої жалості, знищує всіх ворогів на своєму шляху...

Серіал Ні кроку назад! 1- 4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Ні кроку назад! » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ні кроку назад! 6 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ні кроку назад! всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ні кроку назад! онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ні кроку назад! (2019)