Зупинися, міс Хуа! (2021) всі серії

Мелодрама Зупинися, міс Хуа! (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Зупинися, міс Хуа! (2021)»:

Цинь Дун Хай раніше був пожежником, але після того, як на черговому завданні загинув його брат, він пішов зі служби. Тепер він працює у таємному агентстві, в якому виконує різноманітні завдання. Так, на одному із завдань він стикається з молодою світською особою на ім'я Хуа Мін Юе.

Дівчина є онукою багатого бізнесмена, і тому в цьому житті вона завжди отримувала все, що хотіла навіть особливо не напружуючись. Проте часи змінюються, і дівчина має навчитися бути самостійною. І як не дивно, із цим їй вирішує допомогти Дун Хай.

Серіал Зупинися, міс Хуа! (2021) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Зупинися, міс Хуа! (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Зупинися, міс Хуа! (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зупинися, міс Хуа! (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Зупинися, міс Хуа! (2021)