Сержант всі серії

Мелодрама Сержант  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
3 мая 2021
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, криминал
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, криминал «Сержант »:

Сержант спецназу внутрішніх військ Олексій здається оточуючим людиною зі сталевими нервами. Він мовчазний, суворий професіонал, якому чужі сентименти. Справжня машина для вбивств. Однак, як не дивно для багатьох, кремінь теж має почуття і здатний шкодувати. Його гризе вина за загибель свого взводу за часів служби в гарячій точці. Одного разу з офіцером відбулася подія, яке, на перший погляд, було не пов'язане з причиною його душевного болю. Спецназівець став випадковим свідком вбивства. У нього були причини, щоб провести власне розслідування з цього приводу.

Олексію вдалося нарити компромат на авторитетного і багатого бізнесмена. Після цієї події ще сильніше заплутуються, і на сержанта починається масштабне полювання. Серед тих, хто намагається пристрелити його - найманці і корумповані силовики. Але загартований численними боями чоловік не боїться ворогів. До того ж, йому додає ще більше сміливості і сил праведний гнів. Адже здобутий ним компромат має пряме відношення до дійсних обставин загибелі взводу, і може показати їх Олексію з несподіваного ракурсу. У справі замішаний бізнесмен Рафаель - керівник великої корпорації по військовим поставкам.

Серіал Сержант 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Сержант » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сержант 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сержант всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сержант онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Сержант (2021)