Мовчання (2021) всі серії

Мелодрама Мовчання (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
10 грудня 2021
Країна:
Росія, Україна, Хорватія
Жанр:
детектив, драма
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, драма «Мовчання (2021)»:

Дружина авторитетного підприємця з Хорватії, яку називають Оля, є керівником фонду «Romanchenko foundations». Якось їй стає відомо про те, що племінниця зникла безвісти. Востаннє дівчину бачили у Києві. Кинувши ділові питання, Ольга береться за пошуки зниклої. Власне розслідування наводить жінку в місто Осієк, що знаходиться в Хорватії. Тут розгорнули свою діяльність учасники організованого злочинного угруповання, які займаються контрабандою різної зброї.

Жінка, яка шукала племінницю, познайомилася зі співробітником місцевої поліції на ім'я Володимир і репортером Стрібором. І той, і інший теж розслідують випадки зникнення юних громадянок, які підозріло почастішали. Спільними зусиллями Ользі, представнику закону та журналісту вдалося дізнатися, що бандити з цього міста викрадають молодих українок із привабливою зовнішністю та продають беззахисних жертв у сексуальне рабство. Але з якоїсь загадкової причини місцеві силовики не можуть запобігти нелюдським злочинам. Чи зможе Ольга врятувати племінницю? Чи зможе припинити беззаконня мафії, що ламає долі звичайних дівчат?

Серіал Мовчання (2021) 1 - 4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серій

Дивитися серіал «Мовчання (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Мовчання (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мовчання (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мовчання (2021)