Сестричка (2019)

Фільм драма, военный «Сестричка (2019)»:

Початкові події фільму розгортаються в українському селі, зруйнованої відступає під натиском Червоної армії фашистами. В одному з палаючих будинків солдатів знаходить дивом вижившу залякану дівчинку. У неї більше немає родини, тому спаситель приймає нелегке рішення... Наступна сцена – поява Оксани в будинку солдата, який врятував її від неминучої загибелі. Це маленька башкирська село.

Війна цих віддалених територій майже не торкнулася, але про неї тут знають в кожному будинку, адже майже всі чоловіки пішли на фронт. Маленький Ямиль з нетерпінням чекав повернення свого батька, знайомого йому лише по фотографіям. Але доля склалася інакше – тепер у нього є названа сестричка Оксана, яка не знає башкирського і здригається від кожного гучного звуку, боячись, що за нею прийдуть фашисти. Фільм розповість історію дивної дружби двох дітей, яких доля звела разом з-за руйнівної війни...

Дивитися фільм «Сестричка (2019)» онлайн в HD якості

  • 100
Фільм Сестричка (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сестричка (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Сестричка (2019)